ESSURE BOEK

"Heimwee naar mijzelf"

 

Koop nu het unieke boek dat alle E-sisters en hun naasten beslist moeten lezen en niet mogen missen!!! “Heimwee naar mijzelf”,  De strijd tegen Essure. Geschreven door E-sister K.P.J. de Hesse met bijdragen van de drie in Essure gespecialiseerde topgynaecologen in Nederland: dr Andreas Thurkow, dr Bertho Nieboer en dr. Bas Veersema.

 

Een innerlijke heks. Vrouwenverminking. Een persoonlijke hel. Ellende zonder einde. Een machteloze strijd. Allesvernietigend. Verminkt en verloren. Sluipmoordenaar.

Er zijn vele manieren waarop vrouwen het leed dat Essure heet omschrijven. Wat in 2003 werd geïntroduceerd als een snelle, vrouwvriendelijke sterilisatiemethode, bleek in de daarop volgende jaren een nachtmerrie voor velen. Onverklaarbaar ontwikkelende ziektebeelden, heftige pijnen, extreme stemmingswisselingen, langdurige menstruaties en perforaties van organen, vormen slechts het topje van de ijsberg. De medische wereld staat voor een raadsel. Een wetenschappelijke verklaring ontbreekt, dus hoe en waardoor worden deze zogenoemde E-sisters zo ziek?

‘Heimwee naar mijzelf” geeft op eerlijke, kwetsbare en authentieke wijze een stem aan de Essureslachtoffers en hun naasten. Bijzondere en aangrijpende verhalen vormen een weerspiegeling van de strijd om begrip, erkenning en gerechtigheid binnen de medische wereld.

 

‘Heimwee naar mijzelf” is vanaf nu te bestellen voor slechts €10,- (excl. verzendkosten) via essureboek@gmail.com. Geef hierbij duidelijk je naam, adres en het gewenste aantal aan.