Klachten na Essure sterilisatie

Deze lijst van klachten is een verzameling van wat wij de afgelopen jaren geïnventariseerd hebben via onze besloten facebookgroep. 

Algemene klachtenvervolg algemene klachtenPijnen


Darm en hoofdBloed-afwijkingenAuto Immuun


AllergieënVul zelf de klachtenlijst in zodat je ons verder helpt in het onderzoek. En wordt sluit je aan bij ons netwerk op Facebook.

 

Gaat Essure dan nooit goed? Gelukkig zijn er veel vrouwen waar het wel goed gaat en die klachtenvrij door het leven gaan. Echter de ellende is dat je dit pas weet na plaatsing en dan is de oplossing rigoureus.

 

"Ondertussen kreeg ik uitslag met veel jeuk, allergische reacties, last van acne en zweetuitbraken... Volgens de gynaecoloog of de huisarts (waar ik inmiddels wekelijks zat) was er niet mis met mij of met betrekking tot Essure."


"na weer een heftig weekend waarin ik over de grond kroop van de pijn, die lijkt op weeën maar dan zowel in rug, benen en buik was mijn man het zat! Ik moest het van mijn gynaecoloog 2 maanden aankijken. Mijn man vond de uitzending van EenVandaag en de facebookgroep bleek mijn redding""Sinds Essure in 6 jaar tijd dat ik van een druk bezig, perfectionistisch iemand ben verandert in een lui, sloom mens, altijd verward, extreem moe, dag niet vol kunnen, elke dag terug naar bed, pijn rond men bekken moeilijk lopen en mijn huishouden niet aankunnen"